Tjänster

Mångsidighet är vår styrka 

Vi är ett företag som åtar oss alla typer av renoveringar, nybyggnationer, ombyggnader och som även kan erbjuda professionella lösningar inom murning, stensättning och exempelvis montering. 

Vår styrka ligger i vår mångsidighet. Det möjliggör att du som kund kan anlita oss för hela ditt projekt, snarare än att anlita en massa olika företag - och med det riskera att både tidsplan och budget spricker. 

Vi arbetar alltid effektivt och kan göra detta som en följd av erfarenhet, kunskap och god planering. Vårt mål är att alltid erbjuda ett resultat av högsta kvalitet - levererat inom överenskommen tid och till det avtalade priset. Vad kan du då anlita oss för? Vi ger några exempel här nedan, men du är mer än välkommen att kontakta oss om du skulle behöva hjälp med någonting annat. Chansen är stor att vi kan ordna även det. 

  • Köksrenovering. Drömmer du om ett nytt kök? Köket har förvandlats till en plats för umgänge, för samtal och för en familj att samlas efter en dag på jobb och skola. Kraven har därmed också blivit högre på både funktion och estetisk utformning. Vi har lång vana av köksrenoveringar och kan hjälpa dig från start till mål - utan mellanhänder. Har du en speciell yta så kan vi även platsbygga olika lösningar unikt för dig. 

  • Totalentreprenad. Vi har hög kapacitet och kan erbjuda totalentreprenad i samband med byggnationer och renoveringar. Vi tar över hela ansvaret för ditt projekt och ser till att de hantverkare som behövs är på plats. Genom detta slipper man en massa flaskhalsar - och får på köpet ett säkrare jobb till ett bättre pris. 

  • Tillbyggnad. Vill du bygga exempelvis ett Attefallshus på din tomt så kan vi hjälpa dig med detta. Vi har lång vana av att skapa inbjudande utemiljöer där vi exempelvis kan komplettera din tillbyggnad med stensättning och murning. Ett attefallshus kräver inget bygglov, men väl ett startbesked. Vi kan ta fram ritningar och annat för en komplett ansökan för detta. 

  • Utbyggnad. Ett klassiskt exempel på en utbyggnad handlar om ett uterum. Inom ramarna för ett attefallshus kan du bygga ett sådant utan bygglov med en kvadratmeter om maximalt 15. Vill du ha större så krävs ett bygglov. Vi kan hjälpa dig hela vägen från start - planering av design, val av material, ritningar - och hela vägen till mål och slutbesiktningen. 

  • Bygga altan. Vad sägs om en härlig altan att njuta av sommaren på? Vi hjälper dig gärna med detta och kan visa upp inspirationsbilder från tidigare projekt om du vill. Vi bygger en altan som passar både ditt hus, din utemiljö och dina egna krav på funktion och estetik.

ihoprullade ritningar

 

Allt från totalentreprenad till altanbygge