Om oss

Snickare Strängnäs - professionella lösningar till bra priser

Vårt mål är att alltid erbjuda kunden det lilla extra. Oavsett om du anlitar oss för att bygga ett attefallshus, bygga ett uterum, genomföra en köksrenovering eller för att exempelvis bygga en altan så kan du räkna med att du står i fokus - från start till mål.

Vi arbetar alltid nära kunden och för oss så innebär detta att vi är med och planerar arbetet tillsammans med dig och att vi också inkluderar dig i projektet. Du är med på resan och hålls hela tiden uppdaterad kring hur saker och ting går. 

Kommunikationen oss emellan är avgörande för att undvika missförstånd och för att kunna genomföra ett effektivt jobb. Väljer du oss så är du alltid prioriterad: vi åtar oss inga andra uppdrag innan vi slutfört det vi håller på med. För oss är det givet. Anlitar du oss så ligger fullt fokus på dig och ditt projekt! 

Anlita oss för ditt projekt 

Vi åtar oss alla tänkbara uppdrag som rör bygg och renoveringar. Vi kan erbjuda totalentreprenad i samband med större och mer komplexa projekt och genom detta också skapa en trygg och säker lösning där vi tar över hela ansvaret. Vid mindre projekt så ser vi till att arbeta utifrån en god initial planering som innebär att jobbet slutförs inom den överenskomna tiden och till avtalat pris. 

Givetvis så lämnar vi garantier på jobben och arbetar under försäkring - och lika givet är att samtliga anställda hos oss har adekvat utbildning, behörighet och certifiering för att genomföra de uppgifter vi anlitas för. 

Vi är registrerade för F-skatt och det innebär att du som privatperson kan anlita oss och använda ROT-avdrag. Det gör att du kan dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Säg till innan så drar vi det motsvarande beloppet redan på fakturan.

Behöver du hjälp av en seriös och erfaren snickare i Strängnäs? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Välkommen! 

Klinkers i köket i Strängnäs

Din professionella snickare i Strängnäs